Aankondiging Netwerkcafé & 3e tender cofinancieringsregeling

26 januari 2018

Op woensdag 31 januari is er weer een netwerkcafé voor ondernemers en maatschappelijke organisaties uit onze regio. Het netwerkcafé vindt plaats op de fonkelnieuwe locatie “Bij Hen”  Burgemeester Bruins Slotsingel 9 te Alphen a/d Rijn, naast Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi in het gebied Zegersloot Noord. Meldt u zich voor 30 januari aan (naam / bedrijfsnaam) via groenblauwnetwerk@alphenaandenrijn.nl

Nieuwe Tender
Van 12 februari tot en met 30 maart opent de derde tender van de cofinancieringsregeling Rijn- en Veenstreek . Deze tender is bedoeld om recreatieve initiatieven binnen de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop te stimuleren. Dus heeft u een goed plan dat bijdraagt aan recreatie binnen dit gebied? Dien dan een plan in!

In de tenderperiode is het mogelijk om aanvragen tot €30.000,- euro cofinanciering in te dienen. De cofinanciering is maximaal 50% van het begrote bedrag. Heeft u bijvoorbeeld een goed idee dat €60.000,- euro kost? Dan kunt u €30.000,- euro aan cofinanciering ontvangen en de andere helft financiert u zelf.

Het gaat tijdens deze tender om grote projecten vanaf €5.000,- euro. Aanvragen tot €5.000,- euro kunnen ook ingediend worden buiten deze periode.

Meer informatie
Meer informatie over de subsidieregeling kunt u vinden onder het kopje ‘cofinanciering’.