Laatste mogelijkheid om subsidieaanvraag in te dienen

12 februari 2019

Op 12 februari 2019 is de laatste subsidietender opengesteld voor subsidieaanvragen tot maximaal €30.000,- cofinanciering.  Doel van deze tender is om recreatieve en/of biodiverse initiatieven te stimuleren binnen de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop.

Een goed idee?

Heeft u een goed idee maar heeft u vragen over hoe u een projectplan moet maken? Neem dan contact op met één van de gebiedsmarketeers;

Daniël Othman: 0172748150
info@alphenmarketing.nl
Kitty Hoogenboom: 0646103011
info@kaagenbraassempromotie
Joke Pelser: 0623674342
joke@ontdeknieuwkoop.nl

 

Heeft u een goed projectplan? Dan kunt u nog t/m 30 maart 2019 een subsidieaanvraag indienen bij de Rijn- en Veenstreek. Omdat dit de laatste mogelijkheid is om subsidiegeld aan te vragen, is er een pre-toets ingelast. Doel van deze pre-toets is dat projecten al in een voorstadium voorlopig  beoordeeld worden. Vervolgens is er dan nog voldoende tijd om de aanvraag zo nodig te voorzien van aanvullende informatie en/of documenten. Projecten die ingediend zijn voor 1 maart 2019 gaan mee met de pre-toets. Op de pagina cofinanciering staan de benodigde aanvraagdocumenten. Heeft u hulp nodig? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Projecten met subsidie

Afgelopen jaren hebben al verschillende projecten een subsidie ontvangen. Benieuwd? Kijk dan op de website bij projecten. Hier staan zowel grotere projecten tot € 30.000,- cofinanciering als kleine projecten tot € 5.000,- cofinanciering. .

Meer informatie

Op deze website kunt u meer informatie vinden over de cofinancieringsregeling en de projecten die al een cofinancieringsbijdrage hebben ontvangen. Voor vragen kunt u ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Wilt u meer informatie over het indienen van een subsidieaanvraag? Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.