Indienen subsidieaanvraag 4e tender voor 26 november 2018

8 november 2018

Op 15 oktober is de 4e subsidietender opengesteld voor subsidieaanvragen tot € 30.000,- in de Rijn- en Veenstreek. Doel van deze tender is om in samenwerking recreatieve en/of biodiverse initiatieven te stimuleren binnen de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop.

Een goed idee?

Heeft u een goed idee maar heeft u vragen over hoe u een projectplan moet maken? Neem dan contact op met één van de gebiedsmarketeers;

Daniël Othman: 0172748150
info@alphenmarketing.nl
Kitty Hoogenboom: 0646103011
info@kaagenbraassempromotie
Joke Pelser: 0623674342
joke@ontdeknieuwkoop.nl

 

Heeft u een goed projectplan? Dan kunt u nog tot 26 november 2018 een subsidieaanvraag indienen bij de Rijn- en Veenstreek. Op de pagina cofinanciering staan de benodigde aanvraagdocumenten. Heeft u hierbij hulp nodig vul dan onderstaand contactformulier in.

Projecten met subsidie

Afgelopen jaren zijn er al verschillende projecten die een subsidie hebben ontvangen. Benieuwd? Kijk dan op de website bij projecten. Hier staan zowel grotere projecten tot € 30.000,- cofinanciering als kleine projecten tot € 5000,- cofinanciering. Kleine projecten kunnen het hele jaar aangevraagd worden.

Meer informatie

Op deze website kunt u meer informatie vinden over de cofinancieringsregeling,  de projecten en de presentatie van het netwerkcafé van 25 september. Voor vragen kunt u ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Contactformulier

Wilt u meer informatie over het indienen van een subsidieaanvraag? Wij helpen u graag verder.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.