Uitnodiging Netwerkcafé 25 september 2018

17 september 2018

Wij nodigen u van harte uit voor ons 4e netwerkcafé op dinsdag 25 september in de Ruygeborg Hoeve. Tijdens deze avond willen wij u informeren over de cofinancieringsregeling en is er weer volop gelegenheid om te netwerken.

Datum:                  25 september 2018

Tijd:                       19.30  uur inloop – 20.00 uur start programma

Locatie:                 Ruygeborg Hoeve – Noordenseweg 23K te Nieuwkoop

Aanmelden:         groenblauwnetwerk@alphenaandenrijn.nl

Vanaf 15 oktober tot 26 november 2018 staat de 4e tender cofinancieringsregeling Flexibel Meerjaren Programma (FMP) open voor grotere projecten. Na een korte toelichting op deze regeling reiken de bestuurders vervolgens de cheques uit aan de initiatiefnemers van nieuwe projecten uit de 3e tender. Voor u is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze mensen en hun project.

Maar we gaan meer doen. Wij zullen op deze avond uw kennis over de Rijn- en Veenstreek testen op een interactieve manier. Zorg dat uw smartphone opgeladen is zodat u mee kunt doen. Daarnaast zal er tijdens de netwerkborrel nog een opdracht zijn om uw bedrijf op de kaart te zetten. Het wordt uiteraard ook een avond met volop kansen om te netwerken. De marketeers en subsidiecoach uit de Rijn- en Veenstreek, Daniël Othman, Kitty Hoogenboom, Joke Pelser en Marieke Kok, zullen deze avond voor u aanwezig zijn. Heeft u vragen of ideeën betreft nieuwe recreatieve projecten of bent u op zoek naar samenwerkingen? Spreek hen tijdens het netwerken gerust even aan.

Meer informatie over de cofinancieringsregeling leest u op deze website. Voor de organisatie en het maken van uw badge stellen wij het op prijs als u zich even aanmeldt onder vermelding van uw naam en de organisatie of het bedrijf.

aanmelden                                             

Graag tot 25 september! Nodig vooral iemand uit uw netwerk uit om mee te gaan.

Met vriendelijke groet,

Alexander Ditmer (programmacoördinator), Lars Blokker (gemeente Alphen aan den Rijn), Roeland Daalmeijer (gemeente Kaag & Braassem) en Joost Bleijie (gemeente Nieuwkoop)