Uitnodiging Netwerkcafé 6 februari 2019

25 januari 2019

Wij nodigen u van harte uit voor ons 5e netwerkcafé op woensdag 6 februari 2019 in De Veense Bukker. Tijdens deze avond willen wij u informeren over de cofinancieringsregeling en is er weer volop gelegenheid om te netwerken.

Datum:                  6 februari 2019

Tijd:                       19.30  uur inloop – 20.00 uur start programma

Locatie:                 De Veense Bukker – Hazenpad 1 te Roelofarendsveen

Aanmelden:         groenblauwnetwerk@alphenaandenrijn.nl

Vanaf 12 februari tot en met 30 maart 2019 staat de 5e tender cofinancieringsregeling Flexibel Meerjaren Programma (FMP) open voor grotere projecten. Na een korte toelichting op deze regeling reiken de bestuurders vervolgens de cheques uit aan de initiatiefnemers van nieuwe projecten uit de 4e tender. Voor u is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze mensen en hun project.

Maar we gaan meer doen. Een ondernemer uit de regio die een kijkje in de keuken geeft, interactief uw kennis testen over verblijfsrecreatie en daarnaast natuurlijk netwerken. Zorg dat uw smartphone opgeladen is zodat u mee kan doen met het de quiz.

Tijdens de netwerkborrel is er volop gelegenheid om te netwerken en uw vragen te stellen aan de marketeers uit de Rijn- en Veenstreek, Daniël Othman, Kitty Hoogenboom, Joke Pelser of aan de subsidiecoach Marieke Kok. Heeft u vragen of ideeën betreft nieuwe recreatieve projecten of bent u op zoek naar samenwerkingen? Spreek hen tijdens het netwerken gerust even aan.

Meer informatie over de cofinancieringsregeling leest u op deze website. Voor de organisatie en het maken van uw badge stellen wij het op prijs als u zich even aanmeldt onder vermelding van uw naam en organisatie/bedrijfsnaam.

aanmelden                                             

Graag tot 6 februari! Nodig vooral iemand uit uw netwerk uit om mee te gaan.

Met vriendelijke groet,

Alexander Ditmer (programmacoördinator), Lars Blokker (gemeente Alphen aan den Rijn), Roeland Daalmeijer (gemeente Kaag & Braassem) en Joost Bleijie (gemeente Nieuwkoop)