Wandelnetwerk Rijn- en Veenstreek en Zoeterwoude

De Rijn- en Veenstreek en Zoeterwoude hebben veel te bieden op wandelgebied. Onlangs is het knooppuntennetwerk opgeknapt en is er een nieuwe wandelkaart uitgebracht. In het menu rechts is de kaart te downloaden. Ook kunt u een route plannen via het routeplanner van wandelnet, ook deze is te vinden in het menu rechts. Kies zelf je route en het aantal kilometers dat je wilt wandelen. Op de kaart zie je een aantal knooppuntnummers.

De afstanden tussen deze knooppunten staan in kilometers aangegeven. Via de genummerde palen wandelt u van knooppunt naar knooppunt, dat kan in beide richtingen. Wilt u ook weer eindigen op het knooppunt waar u de route begint? Onthoud dan het nummer van je startplaats. Op deze kaart tippen wij een aantal routes. Starten kunt u vanaf elk genoemd knooppunt. Liever een fysieke kaart? U kunt deze aanschaffen bij deze adressen.

Meerdaagse routes en boerenland wandelpaden

In de Rijn- en Veenstreek en het Groene Hart zijn ook enkele meerdaagse wandelroutes te lopen. Om op deze routes te overnachten kunt u in het menu rechts logeer-inspiratie opdoen. De routes die u kunt lopen zijn:

het polders en plassenpad
het groene hart pad (te bestellen op wandelnet.nl)

Trekt u liever het boerenland in om te wandelen? Dan kunt u uw hart ophalen met onze boerenlandwandelpaden.

Contactformulier wandelen

Heeft u een melding of een opmerking over het wandelroutenetwerk? Stuur ons dan een bericht!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.